Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Zlatan om engelskt motstånd: "Jag gör mitt bästa, så får folk tycka vad de vill"

Jakten på ”den där jäkla Champions” fortsätter och Zlatan struntar i varifrån motståndet kommer.
- Jag gör mitt bästa, så får folk tycka vad de vill, säger han till Sportbladet.

Engelska klubbar, en mardröm för Ibrahimovic. Åtminstone enligt vad nidbilden gör gällande, och många gånger har forwarden fått spott och spe från brittiska nyhetsreportrar och krönikörer, sedan han i deras tycke misslyckats med att leva upp till bilden som en riktig världsstjärna.

Ett undantag är fajten mot just Arsenal i Champions League 2010, då Zlatan klappade in två vackra mål och var planens bäste spelare. Själv verkar han obrydd av skriverierna, såväl positiva som negativa, när Sportbladet intervjuar honom inför kvällen.

- Jag tänker inte på sådant, det kan du inte göra, det gör man inte. Jag går ut på planen och spelar mitt spel och gör mitt bästa för laget och sedan… folk får säga vad de vill. Jag vet vad jag gör, det viktiga är inte vad folk säger och vad journalisterna skriver utan det är vad man gör och jag gör mitt bästa för Milan, äger Ibrahimovic till Sportbladet.

Att hans egen tränare, Massimiliano Allegri, avfärdat italienska klubbar i Europasammanhang och hävdat att deras slagkraft successivt minskar, bekymrar inte Zlatan. Han tror fortfarande att det finns en god chans att lyfta pokalen framåt maj.

- Milan har ju vunnit Champions, vad är det, två gånger de senaste tio åren? Och varit i final en gång till. Och Inter vann 2010 så det stämmer inte, säger Ibrahimovic.

- Jag tror att vi kan vinna.

Publicerad 2012-02-15 kl 15:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons