Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
COCA COLA

Röstade på Pelé - fick åka gratis till Paris: "Vi har haft det kanonbra"

Här står familjen Lidgren vid Triumfbågen i centrala Paris. Varför? De vann en gratis resa av Coca Cola och fotbollskanalen.se.
- Vi har haft det kanonbra, säger mamma Erica.

För några veckor sedan surfade hon omkring på TV4:s sajter och möttes av ett intressant erbjudande. Rösta på den bästa målgesten – och du kan få chansen att ta med dig valfri person till Frankrike över en mini-weekend. Helt utan kostnad.
- Sagt och gjort. Jag gick in och valde Pelés målgest. Han såg väldigt glad ut, säger Erica Lidgren.

Med 40 ord motiverade hon varför tävlingsjuryn skulle skicka iväg just henne på resan – och sedan bar det av.

Vad skrev du i din motivering?
- Egentligen handlade det om en semester på tu man hand med min man och det måste ha slagit väl ut. Men tyvärr fick maken förhinder i sista stund, så därför följde dottern Amelia med i stället. Och det var såklart precis lika kul!

Kan du berätta lite om era upplevelser på resan?
- Ja, varken jag eller Amelia hade varit här förut, så Paris kändes förstås spännande. Vi följde med till en stor fotbollsmässa där man fick titta på VM-pokalen och göra en massa andra saker. Och så har vi sett Eiffeltornet och gått kopiöst mycket på stan, säger Erica Lidgren.

Vad har ni för knep till alla som inte vann resan?
- Redan tidigare har vi faktiskt lyckats i flera andra tävlingar och det handlar om att inte ge upp. Självklart måste man ha en bra motivering som är ärlig och trovärdig. Men sedan handlar det faktiskt om att fortsätta försöka. Till sist har man tur.

Publicerad 2010-03-23 kl 15:20
Annons
Annons
Annons