36 raka ligasegrar skulle bli 37 - men så blev det inte för Juventus.
Det blev "bara" 2-2 i svenskmötet med Fiorentina.

Lina Hurtig.

Juventus, med Amanda Nildén och Lina Hurtig från start, gick in till lördagens ligamatch hemma mot Fiorentina med 36 raka vinster i Serie A Femminile. Då åkte de svartvitrandiga på en riktig mardrömsstart.

Med 34 minuter på klockan låg Juventus under med 0-2 efter mål från Valentina Giacinti och ett självmål från Sara Gama. Hemmalaget reducerade precis före paus genom Valentina Cernoia innan Arianna Caruso fyllde på till 2-2, men fler mål blev det inte i matchen.

Juventus åkte därmed på säsongens första poängtapp i ligaspelet och står nu på 37 poäng efter 13 matcher. Fiorentina ligger på åttonde plats med 14 poäng.

Ronja Aronsson hoppade in efter 64 minuter för gästerna, medan Karin Lundin blev kvar på bänken. Det blev även Linda Sembrant i Juventus.