Damallsvenskan

En mardrömshalvlek.
Sedan var drömmen om seger i kras.
AIK föll mot Vittsjö med 4-0.

Efter 24 minuter tog Vittsjö ledningen mot AIK, och det var efter en minst sagt rörig situation. Clara Markstedt kunde efter den tilltrasslade situationen tilldelas målet som innebar 1-0 för Vittsjö.

En dryg halvtimme in i matchen kom även 2-0, och den här gången var det ett självmål från en AIK-spelare.

Det var inte slut där. Med bara minuter kvar av den första halvleken gjorde Markstedt sitt andra för dagen, och AIK:s mardrömshalvlek var ett faktum. Fanns det någon möjlighet till återupprättelse? Svaret blev: nej.

Istället för en reducering, som skakat någon form av liv i matchen, kunde istället Emily Gielnik göra 4-0 och definitivt stänga matchen.