POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DAMALLSVENSKAN

Dahlkvist opererad - vill tillbaka till landslaget

Foto: Bildbyrån

Lisa Dahlkvist blev petad i landslaget och åkte ur allsvenskan med KIF Örebro under hösten. Nu har hon även opererat hälen, och strävar mot att komma tillbaka till landslaget.
- Jag har haft mycket smärta och ska jag ge det en ärlig chans vill jag känna mig smärtfri, säger Lisa Dahlkvist till Radiosporten.

I augusti i år tog nye förbundskaptenen Peter Gerhardsson ut sin första landslagstrupp. I oktober tog han ut sin andra trupp, som skulle ställas i VM-kvalmötena. Landslagsrutinerade Lisa Dahlkvist blev petad från båda uttagningarna, och blev väldigt förvånad över beskedet.

- Jag ser mig själv som en landslagsspelare, sa hon till Fotbollskanalen då.

För en dryg vecka sedan opererade Dahlkvist hälen, som har varit ett hinder för henne. Framför sig har hon sex månader rehabilitering, sedan är målet att jobba sig tillbaka in i landslaget.

– Det finns i huvudet och det var kanske därför jag gjorde operationen. Det har stått lite i vägen och jag har haft mycket smärta. Ska jag ge det en ärlig chans vill jag vara smärtfri och kunna ge 100 procent, säger hon till Radiosporten.

Dahlkvist står även klubblös, då hon åkte ur allsvenskan i år med Kif Örebro. Dock så vet hon redan vilken typ av klubb hon söker.

- Att det är en förening som vill komma högt upp i allsvenskan och har förutsättningar för det, säger hon.

Publicerad 2017-12-19 kl 14:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå