Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Häckens skadekris - Curmark missar mötet med Norrköping

Damallsvenskan

BK Häckens skadelista växer.
Filippa Curmark har åkt på en känning, och missar matchen mot IFK Norrköping.
Det meddelar klubben på sin hemsida.  

Foto: Bildbyrån.

BK Häcken har en fin säsong i ryggen, men nu när damallsvenskan börjar dra ihop sig kan det bli tungt för Mak Lind och gänget.  

Inför OS-kvalsamlingen åkte Anna Sandberg på en vadmuskelskada och fick därmed lämna återbud till landslaget. Vänsterbacken är inte tillgänglig till mötet med IFK Norrköping. 

Nu kommer ytterligare en smäll.  

Lagkapten Filippa Curmark har åkt på en ljumskkänning och kommer därmed heller inte till start under måndagens match. Det är oklart hur länge hon blir borta.  

Sedan tidigare är Anna Csiki och Stine Larsen korsbandsskadade och följer sin rehabplan. Clarissa Larisey har tidigare ådragit sig en fraktur i foten och återhämtar sig från den.  

Annons

Glädjande för Häcken är att Hanna Wijk och Aivi Luik är tillbaka i lagträning, likt Sandberg och Curmark är de dock inte tillgängliga för mötet med Norrköping. Till sist har Loes Geurts ådragit sig en mindre hjärnskakning och målvakten är tillbaka i anpassad lagträning.  

BK Häcken ligger på en andraplats i den damallsvenska tabellen.  

Publicerad 2023-10-02 kl 14:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto