Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Larsson och Tibbling hyllas på nytt i Danmark

Superliga

Johan Larsson och Simon Tibbling dominerar i Bröndby.
Efter nya segern hyllas svenskduon stort i Danmark.

Foto: Bildbyrån.

Det blev en enkel seger för Bröndby hemma mot Helsingör under söndagens möte i ligaspelet. Titelaspiranterna vann med hela 6-1 och den blågula duon Johan Larsson och Simon Tibbling spelade på nytt två av huvudrollerna.

Larsson stod för två framspelningar till målen och i den danska tidningen BT belönas han nu dagen efter matchen med maximala 12 av 12 i betyg. I samma tidning får Tibbling 10 i betyg.

I konkurrenten Ekstra Bladet är det i stället Tibbling som får motta de största hyllningarna. Tibbling utsågs till matchens främsta spelare och fick fem av sex i betyg. Även Larsson får en fin fyra.

Noterbart vad gäller Tibbling är att han nu toppar Ekstra Bladets betygsliga sett till snittbetyget. Svensken står under säsongen på 3,61 av 6 i snitt vilket alltså är bäst i laget.

ANNONS

Tibbling själv berättade i en intervju med Fotbollskanalen för ett par veckor sedan om hur han själv nästan är lite förvånad över hur bra det gått sedan flytten till Danmark.

- Det har nästan gått bättre än jag trodde att det skulle gå. Framför allt är det kul att få spela i ett topplag som vinner mycket matcher. Det är det som har varit lite nytt, jag har tidigare inte varit med om att spela där uppe och tävla om topplaceringar. Det är väldigt kul att få göra nu, att man får känna på det och ligga där uppe och slåss om medaljer, sa Tibbling då.

Publicerad 2018-02-26 kl 07:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto