Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
DANMARK
37v

Larsson sitter på utgående kontrakt: "Inte hört något från Bröndby"

Foto: Bildbyrån.

Johan Larsson sitter på ett utgående kontrakt med Bröndby och kan tänka sig att förlänga med klubben, men öppnar samtidigt för en framtida flytt till en större liga. 
- Det pågår inga kontraktsförhandlingar, säger han till danska Ekstra Bladet. 

Den svenske högerbacken Johan Larsson jagar en plats i Janne Anderssons VM-trupp och i vår sitt första danska ligaguld med Bröndby i Superligan. Däremot sitter svensken på ett utgående kontrakt med klubben som går ut den 31 december, samtidigt som han ännu inte hört något från klubben om en förlängning. 

- Det pågår inga kontraktsförhandlingar även om kontraktet går ut den 31 december. Jag har inte befunnit mig i en sådan här situation tidigare, då man gärna förlänger tidigt med spelare i Sverige, säger Larsson. 

- Med tanke på mina VM-chanser är det helt säkert att jag stannar i Bröndby till sommaren. Jag stortrivs också i klubben och i Danmark. Därför är jag inte avvisande till att förlänga, men jag har inte hört från klubben ännu, så bollen ligger hos klubben, fortsätter han. 

Även om Larsson ser ut att stanna i Bröndby fram till sommaren och över VM, så kan han fortfarande tänka sig en flytt till ett annat land efter det.

- Det har aldrig varit planen att avsluta karriären i Danmark, och kan jag hålla nivån och komma med till VM, så vill jag gärna pröva en större liga, säger han till Ekstra Bladet. 

Larsson berättade även i Lundhs podcast om att han ännu inte är redo att återvända till sitt hjärtas klubb Elfsborg, men att det kan bli aktuellt i framtiden. 

- Just nu är det inte så mycket som talar för det. Jag känner att jag inte riktigt är klar för att vända hem än. En dag ska jag komma hem, men det är inte 2019, sa han i podcasten. 

Läs mer om snackisarna i internationell media i Headlines-bloggen. 

Publicerad 2018-01-29 kl 09:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons