POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DANMARK
51v

Skandalspelaren åtalas för hot mot sjuksköterska: "Jag ska fan slå dig"

Foto: Bildbyrån.

Nicki Bille Nielsen har hamnat i blåsväder. Igen.
Den här gången för att ha hotat att misshandla en sjuksköterska.
Det skriver danska BT.

Den danske spelaren Nicki Bille Nielsen har flera gånger tidigare under karriären skapat rubriker av fel anledning. På listan över förseelser återfinns bland annat gången då han bet en polis, gången då han hotat en man på Ströget med en luftpistol (vilket gjorde att han fick sparken från den danska klubben Lyngby) – och han har dessutom avtjänat ett 30 dagar långt fängelsestraff efter att ha dömts efter att ha misshandlat en kvinna och använt kokain.

I slutet av förra året blev Bille Nielsen skjuten med ett hagelgevär och tre personer misstänktes för mordförsök. Enligt danska BT riskerar skandalspelaren åter trubbel med rättvisan då han under sjukhusvistelsen som kom till följd av skottskadan, hotat en sjuksköterska med stryk.

Anfallaren ska enligt tidningen, som tagit del av dokumentation gällande incidenten, sagt något i stil med: ”Jag ska fan slå dig, kärringjävel” och han ska också ha sagt att: ”Jag ska sänka dig”.

Enligt BT åtalas nu dansken för sitt uttalade hot, som ska ha skett den 27 januari på Rigshospitalet i Köpenhamn, och det läggs till de åtalspunkter som redan finns mot dansken. De två tidigare fallen rör sig om två olika incidenter. Den 22 oktober skedde hotet med luftpistolen och utöver det åtalas han även för kokaininnehav. Två månader senare, den 22 december åtalades han för att ha slagit en dörrvakt på en nattklubb i huvudet.

Nicki Bille Nielsen är framför allt känd för sin tid i den norska storklubben Rosenborg. Han har även spelat i det danska landslaget.

Publicerad 2019-02-25 kl 14:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå