Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
DANMARK
38v

Uppgifter: Midtjylland fortsätter jakten på Papagiannopoulos

Foto: Bildbyrån

Fotbollskanalen har tidigare skrivit om danska Midtjyllands intresse för Sotirios Papagiannopoulos.
Nu skriver danska Ekstrabladet att mittbacken återupptagit samtalen med den danska klubben.

Sotirios Papagiannopoulos kontrakt med Östersund har gått ut, och 27-åringen är fri att gå till vilken klubb han vill. För en månad sedan skrev Fotbollskanalen att han tackat nej till ett erbjudande från danska Midtjylland, samt från klubbar i den polska och grekiska ligan.

- Det har funnits bra erbjudanden men jag tycker inte att det varit tillräckligt bra sett till helheten, sade Papagiannopoulos då.

Nu skriver danske Ekstrabladet att Papagiannopoulos har sett över sina möjligheter för att hitta en ny klubb och därefter återupptagit samtalen med Midtjylland.

Sotirios Papagiannopoulos gästade denna veckas avsnitt av podcasten Lundh, där han bland annat berättar att han uteslutit allsvenskan för att få till en utlandsflytt.

- Det viktigaste för mig är att jag kommer till en klubb som tror på mig och att jag får speltid. Sedan kommer pengar och andra grejer i andra hand. Jag är i en mycket bra ålder just nu för att ta ett bra steg i min karriär, säger han i podcasten.

Vilken liga tror du hade passat din fotboll?
- Jag gillar tysk fotboll. Allt runt omkring med publiken, och fotbollen är grym. Nu när vi senast var där kändes det bra. Tysk fotboll är något för mig.

Lyssna på Papagiannopoulos gästspel i podden här nedan.

Publicerad 2018-01-21 kl 08:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons