Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
DIVISION 1

Bekräftat: Johan Mjällby tar över division ett-klubb

Foto: Scanpix

Johan Mjällby är klar som ny tränare för Västerås SK.
- Det här är ett projekt och en roll jag har letat efter, säger han till klubbens hemsida. 

Det har varit på gång under ett tag då Västerås SK offentligt försökt få ihop pengar för att göra "drömmen" verklig. Under fredagen så presenterades Johan Mjällby som klubbens nya manager. 

- Jag är oerhört nöjd att vi tillsammans ingått detta samarbete att utveckla Västerås SK Fotboll. Det är ett projekt och en roll jag letat efter sedan min hemkomst till Sverige. Då klubbens och min egen ambition och vision är gemensam finns ett ypperligt tillfälle att med hårt arbete förkovra spelare, ledare, klubb samt mig själv, säger Mjällby själv till klubbens hemsida. 

Det finns ett stort fotbollsintresse i Västerås och väldigt många människor som hjälper till på olika sätt. Stödet som näringsliv, supportrar och Västerås totalt sett visat är fantastiskt! Jag ser fram emot att så fort som möjligt sätta mig in i föreningen, Västerås som stad och min egen roll. Visionen och 5 års planen ligger självklart också högt på agendan.

Johan Mjällby har skrivit på ett 2+2 års avtal med klubben och kommer inom kort presentera en femårsplan för hur föreningen ska arbeta på fotbollssidan.

Publicerad 2016-02-05 kl 11:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons