Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Lagkaptenen stannar i Landskrona – trots allsvenskt intresse: ”Lutade åt Bois fördel igen”

ettan

Philip Andersson blir kvar i Landskrona i nästa säsong.
Trots att lagkaptenen hade intresse från allsvenskan.
- Det lutade åt BoIS fördel igen, säger han till HD.

Foto: Bildbyrån

Philip Andersson har spelat i Landskrona Bois sedan han kom upp i A-laget 2008, förutom en kortare sejour på lån i Kristianstads FF. Nu står det klart att han blir kvar i Bois och division 1 även 2020, trots att det fanns intresse från klubbar högre upp i seriesystemet.

- Det stämmer. Jag vet inte hur mycket jag kan säga, men det har funnits intresse. Utan att nämna några klubbar. Men det lutade åt BoIS fördel igen, säger han till HD.

Landskrona gjorde en fin säsong och fick kvala upp mot superettan, där de föll mot Öster med sammanlagt 2-1. Andersson blev själv utsedd till Ettans bäste back och menar att det är både på gott och ont att han blir kvar i Landskrona.

ANNONS

- På ett sätt hade jag kanske velat testa något annat, men det är ett tecken på att jag trivs väldigt bra. Jag känner att jag fortfarande kan utvecklas i Landskrona, säger han.

Nu har 27-åringen, som skrivit på ett avtal på 1+1 år, ett tydligt mål för 2020. Serieseger och uppflyttning till superettan.

- Det finns inget annat än att vi ska vinna serien. Det är ganska solklart kan jag tycka, säger Andersson.

Publicerad 2019-12-11 kl 16:24

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto