Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Landskronas svar på agentens passning: "Förstår inte vad han menar"

ettan

Landskrona Bois förhandlar med Elfsborg om talangen Jacob Ondrejka.
Men ännu ingen överenskommelse – och då anklagar agenten Martin Klette Ondrejkas klubb för att vara svår att ha att göra med.
- Jag förstår inte vad han menar, svarar Daniel Stålhammar i Bois styrelse.

Foto: Bildbyrån.

Fotbollskanalen kunde i november berätta att IFK Göteborg och Elfsborg visade intresse för Landskrona Bois Jacob Ondrejka, 17 som fått ett rejält genombrott och nått P18-landslaget. Den senaste tiden har det dock rapporterats om att det är Elfsborg som vinner dragkampen om talangen, men ännu är inte någon övergång klar.

Under torsdagen uppgav FotbollDirekt att Elfsborg inte velat acceptera Ondrejkas utköpsklausul, vilket gjort att övergången dragit ut på tiden. I samma veva valde Jacob Ondrejkas agent Martin Klette att skicka en passning till Landskrona Bois.

- Jag vill inte kommentera något kring avtalstid och andra villkor eftersom vi inte för någon förhandling med den svenska klubb som det är aktuellt med. Vi avvaktar att de skall komma överens med Landskrona BoIS och vad vi förstår är Landskrona BoIS lite svåra att ha att göra med så klubbarna är inte överens ännu, säger Klette till FotbollDirekt.

ANNONS

Daniel Stålhammar, fotbollsansvarig i Bois styrelse, förstår inte vad Klette menar med sitt utspel.

- Den klubben vi förhandlar med har nog inte den bilden. Den bilden och åsikten får nog Martin Klette själv stå för. Ska jag vara helt ärlig förstår jag inte vad han menar överhuvudtaget, säger han till Fotbollskanalen.

Du håller inte med?
- Inte överhuvudtaget. 

Om det blir en övergång eller inte för Ondrejka till Elfsborg? Återstår att se men Daniel Stålhammar räknar inte med att Landskrona kommer att få behålla spelaren till nästa säsong.

- Jag tror inte att Jacob Ondrejka spelar i Landskrona Bois 2020, avslutar Stålhammar.

Landskrona Bois har sedan flera år varit pressad av sin dåliga ekonomi och dras med ett negativt eget kapital på runt 2,5 miljoner kronor. Då hade klubbens första spelarförsäljning sedan Erik Andersson gick till Malmö FF 2014 varit något som betytt mycket för Bois.

ANNONS
Publicerad 2019-12-19 kl 20:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto