Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
DIVISION 1

Officiellt: Kenny Pavey har skrivit på för Vasalund

Foto: Bildbyrån

Den förre AIK-profilen Kenny Pavey har förstärkt division 1-laget Vasalund under försäsongen. Nu har engelsmannen skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben.
- Han kommer vara en förebild samt kunna stötta våra yngre spelare i truppen, säger sportchefen Chengis Rehman till klubbens hemsida.

Efter att ha lämnat AIK gick Kenny Pavey till Assyriska i superettan inför säsongen 2016. Det blev bara ett år i Södertälje-klubben för engelsmannen. Under försäsongen har Pavey förstärkt division 1-laget Vasalund, bland annat i mötet med sin gamla klubb AIK.

Nu står det klart att mittfältaren fortsätter att spela med klubben. Pavey har skrivit på ett tvåårskontrakt med Vasalund.

- Vi får med Kenny otroligt mycket rutin och erfarenhet. Han kommer vara en förebild samt kunna stötta våra yngre spelare i truppen. Vårt arbetssätt där många unga spelare tidigt får möjligheten till spel på seniornivå var något Kenny kände passar perfekt och valde alltså att skriva på för två år, säger sportchefen Chengis Rehman till klubbens hemsida.

Publicerad 2017-02-22 kl 09:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons