POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DIVISION 1
3v

Orovics mamma sjuk i cancer: ”Har varit en tuff tid”

Foto: Bildbyrån

Bosko Orovic är tillbaka i fotbollen.
Han lämnar en tuff höst bakom sig.
- Min mamma är sjuk i cancer. Det har varit en tuff tid, säger han till GT.

Bosko Orovic var huvudtränare i Gais i dryga två år, men fick efter en tid sämre resultat gå från sin post i juli i år. För en liten tid sedan blev det klart att Orovic går in som sportchef i division 1-klubben Utsiktens BK, som han tidigare varit tränare för.

Det skedde efter ett par månader där Orovic inte figurerade särskilt mycket i fotbollssammanhang. Nu berättar han varför.

- Min mamma är sjuk i cancer. Det har varit en tuff tid och när ens familjemedlem blir så allvarligt sjuk så är det en pärs. Jag är inte den enda som har genomgått det, men jag unnar ingen det, säger Orovic till GT.

- Det har varit en jävligt tuff höst för mig. Min mamma är vid liv i dag, men halva hon är borta och hon går på cellgiftsbehandlingar. Jag har haft noll fokus på fotboll sedan jag fick gå från Gais, men det har börjat bli bättre mot slutet.

Orovic menar att det därför kändes rätt i tiden med att ta sportchefsrollen i Utsikten. Han menar att han hade möjlighet att fortsätta vara tränare om han flyttade, men säger att han inte är där mentalt. Nu ser han fram emot att vara sportchef i division 1-klubben istället.

- Jag har bara goda minnen från Utsikten, så det ska bli väldigt kul. Jag ser fram emot det och det är en fin förening med många eldsjälar som jobbar åt samma håll. Det ska bli fint, säger Orovic.

Publicerad 2020-01-01 kl 08:25
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå