18-åringen räddade poäng för United - efter Lindelöfs självmål

Manchester United var länge i underläge hemma mot Everton efter ett olyckligt självmål av Victor Nilsson Lindelöf.
Hemmalaget räddades dock av 18-årige Mason Greenwood.
- Vi förtjänade mer. Vi dominerade matchen. Vi släppte in ett mål som var en tydlig foul, säger United-kaptenen Harry Maguire enligt BBC.

Manchester United kom till mötet med Everton med tre riktigt fina matcher i ryggen. Segrar med 2-1 mot Tottenham och Manchester City, och i veckan 4-0 mot AZ i Europa League. Men under söndagen tvingades United ner på jorden igen, när Everton gästade Old Trafford.

Hemmalaget var dock nära att få en drömstart. I den första minuten drev Fred in med bollen i straffområdet och frispelade Jesse Lingard framför mål, som sköt tätt utanför. United hotade Everton i djupled och efter tio minuter hade Marcus Rashford ett avslut tätt utanför. I nästa anfall var det Daniel James tur att efter en djupledslöpning avsluta tätt utanför.

I den 36:e minuten fick Everton en hörna. Målvakten David De Gea gick upp för att boxa bollen, men fick bara en lätt touch på bollen. Bakom stod Victor Nilsson Lindelöf som inte hann flytta på sig och fick bollen på låret innan den retfullt studsade in i mål.

Manchester United jagade en kvittering, men fick inte hål på Jordan Pickford. En knapp kvart från slutet skulle 1-1-målet ändå komma. Den 18-årige inhopparen Mason Greenwood, som stod för dubbla mål i Europa League i veckan, tog ett lurigt avslut mot den första stolpen och hittade nätet.

- Han är en målgörare. Han kommer att göra många mål för den här klubben. Han är en fantastisk spelare, säger United-kaptenen Harry Maguire enligt BBC.

Något mer mål blev det inte i matchen, som slutade 1-1. Efter krysset har United fyra poäng upp till Chelsea på fjärdeplatsen.

- Vi förtjänade mer. Vi dominerade matchen. Vi släppte in ett mål som var en tydlig foul. Vi var besvikna över att släppa in den typen av mål men vi studsade tillbaka i andra halvlek, säger Harry Maguire.