Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

19-årig fransman kan vara lösningen på Arsenals backkris

Foto: www.om.net

Arsenal har en backkris med en tunn uppsättning och flera skador, och en potentiell lösning kan vara en 19-årig fransman som Bielsa har ett gott öga för och som dessutom sitter på ett kontrakt som går ut i december. Håller Arsenal på att skaffa sig en ny Flamini?

Stéphane Sparagna, född 1995, var en positiv överraskning på Olympique de Marseilles försäsong. Huvudtränaren Marcelo Bielsa hittade den unga mittbacken bland ungdomslagen, och han har fått spela i tre A-lagsmatcher det här året. Han blev även uttagen i den senaste U20-truppen för Frankrike där han nu har fått göra debut.

Trots att Sparagna vill stanna i OM så kan situationen ta en ny vändning. Enligt La Marseillaise går hans kontrakt ut i december, och han är fri att förhandla med andra klubbar. Situationen är identisk med den som Mathieu Flamini hade för tio år sedan, och det slutade med att Flamini valde Arsenal.

Det är Arsenal som igen har hört av sig till en OM-talang och ska ha erbjudit ett klart bättre kontrakt till Sparagna än vad han kan få i Frankrike. Udinese och Rennes har också visat intresse, och även Rennes har kontaktat Sparagna. La Marseillaise skriver att Sparagna prioriterar att stanna och att klubben har försökt hitta en lösning under de senaste veckorna.

Som om inte det var problematiskt nog så måste OM även hitta nya kontraktslösningar med André-Pierre Gignac och André Ayew redan i höst.  

Publicerad 2014-10-13 kl 14:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons