Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Agon Mehmeti till Oxford - återförenas med "Pep"

England

Ricardinho finns redan där – och Ivo Pekalski likaså.
Nu värvar Oxfords Pep Clotet Ruiz ytterligare en ex-malmöit.
Agon Mehmeti har skrivit på ett ettårskontrakt.

Foto: Bildbyrån.

Oxford United, i den engelska tredjedivisionen, fortsätter att värva spelare med meriter från Malmö FF. Lagets tränare, den tidigare assisterande MFF-tränaren Pep Clotet Ruiz, har tidigare värvat in brassen Ricardinho samt Ivo Pekalski – och nu adderas ytterligare ett välkänt namn till truppen.

På sin hemsida låter man nämligen meddela att man skrivet ett ettårskontrakt med Agon Mehmeti som var klubblös efter att ha representerat turkiska Genclerbirligi.

- Det känns jättebra att vara i Oxford. Pep är en jätteduktig tränare som jag tyckte om att jobba med tidigare och det här är ett jättebra tillfälle att ansluta till honom igen och vara en del av det han bygger, säger Mehmeti.

ANNONS

Pep själv är nöjd över att förstärka sin offensiv med sin förre adept.

- Agon är en spelare som har fantastisk statistik när det kommer till att avsluta. Han har spelat i många olika ligor och visat förmågan att kunna anpassa sig och när jag fick reda på han var tillgänglig utanför transferfönstret kände jag att det var en fantastisk möjlighet för oss att kunna förstärka våra alternativ längst fram.

Publicerad 2017-09-07 kl 14:50

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto