Manchester City ångar på i toppen av Premier League.
På söndagen pulvriserade man Chelsea på hemmaplan och vann med 6-0.
- Vi har haft en fantastisk vecka, säger City-tränaren Pep Guardiola till BBC.

Manchester City fortsätter att vinna i Premier League. I dagens möte med Chelsea kom tre nya poäng efter att laget rivstartat.

Redan efter 25 minuters spel ledde laget med 4-0. Sergio Agüero svarade för två mål, men hade dessförinnan missat öppet mål från två meter.

I halvtid var ställningen 4-0 och i den andra fortsatte City att ösa på framåt. Agüero fick chansen att utöka till 5-0 från elva meter och gjorde inget misstag när han placerade in sitt tredje mål för matchen. Det var andra gången på tre matcher som argentinaren svarade för ett hattrick.

Med tio minuter kvar fastställde Raheem Sterling slutresultatet till 6-0 när han tryckte in bollen från nära håll.

City-tränaren Pep Guardiola till BBC:

- Vi har haft en fantastisk vecka med fantastiska matcher. Vi har tur som gör tre mål på våra fyra första chanser. Efter 3-0-målet var de mycket bättre än oss, men efter 5-0 blir det svårt.

- Vi hade mycket närvaro i matchen och jag vill ge stort beröm till spelarna. De var outstanding.

City-tränaren passade också på att berömma tremålsskytten Agüero.

- Jag har sagt det många gånger förut. Sergio gör många mål varje säsong och jag beundrar sådana spelare. Unga spelare kommer och går men vissa stannar längre, det är fantastiskt.

City toppar Premier League på samma poäng som Liverpool, som dock har en match mindre spelad.

Lagens startelvor:

Manchester City: Ederson - Walker, Stones, Laporte, Zinchenko - Fernandinho, Gundogan, De Bruyne -Sterling, Agüero, Bernardo Silva

Chelsea: Arrizabalaga - Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso - Jorginho, Kante, Barkley - Pedro, Higuain, Hazard