POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Agüero slipper straff efter bråk med supporter - klubbarna kan straffas

Foto: Bildbyrån

Sergio Agüero slog en supporter efter Manchester Citys FA-cuputtåg.
Enligt BBC har FA nu meddelat att anfallaren klarar sig från bestraffning.

Det var efter Manchester Citys chockförlust i FA-cupen som Sergio Agüero på tv-bilder från BBC sågs slå ut med högerarmen mot en hemmasupporter. Anfallsstjärnan fick hållas tillbaka av bland annat en Wigan-spelare och Citys assisterande tränare Mikel Arteta.

Anledningen var enligt BBC att supportern skrek fula ord och spottade på Agüero vilket föranledde stjärnans arga reaktion. Kanalen skriver att rättsliga åtgärder kan komma att vidtas.

Det engelska förbundet ska dock ha bestämt sig för att inte straffa några spelare efter matchen, det rapporterar BBC. Dock uppger kanalen att både Wigan och Manchester City har anmälts av FA för att inte ha lyckats kontrollera sina spelare efter Fabian Delphs våldsamma tackling som gav ett rött kort i slutet på första halvlek. Klubbarna har till fredag att ge sin syn på saken.

FA ska enligt BBC även ha beslutat att inte gå vidare med bråket mellan tränarna Pep Guardiola och Paul Cook, som började på sidlinjen och fortsatte på väg in mot omklädningsrummen.

Wigan och Manchester City ska också ge sina observationer kring supportrarna som intog planen och de som rev upp reklamskyltar och kastade in mot polis på planen.

Publicerad 2018-02-20 kl 19:26
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå