Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ashley Cole gick på Arsenals julfest - petas i Londonderbyt

England

Ashley Cole har visserligen varit skadad. Men det kan även finnas en annan förklaring till att han petas i Londonderbyt mot Arsenal. Chelseastjärnan besökte the Gunners julfest förra veckan.

Den engelske vänsterbacken har ju ett förflutet som spelare just för Arsenal, och därför håller han kontakten med rivalklubben. För några dagar sedan firade Coles gamla lagkamrater julens ankomst med en traditionell fest där det bland annat vankades utklädning på ett superhjältetema. Efter ett tag dök Ashley Cole upp till kalaset, och nu meddelar José Mourinho att han inte får spela i det kommande Premier League-mötet.

- Han startar åtminstone inte, nej. Antingen sitter han på bänken eller så får han stanna hemma. Jag kommer att ha Ivanovic som högerback och Azpilicueta till vänster. Sedan blir det John Terry i mitten. På den sista platsen har jag inte bestämt om jag ska satsa på David (Luiz) eller på (Gary) Cahill, säger Mourinho till the Mirror.

ANNONS

Portugisen vill inte kritisera Ashley Cole offentligt för att han gick på julfesten, eller kommentera om det beslutet har någon påverkan på trupputtagningen nu. Det ska även påpekas att Cole dragits med en revbensskada de senaste veckorna.

- Jag har min åsikt men den håller jag för mig själv. Det var en ledig dag för vår trupp och jag är ju inte deras pappa. Jag är deras manager, säger Mourinho.

- För mig är det inte möjligt att kontrollera vad de gör på sin fritid, eller ens vad de tycker och tänker när vi är med varandra. Jag tycker inte att jag har någon rätt att kommentera vad Ashley Cole ägnar sig åt under en kväll när vi inte har träning morgonen efter. Det får vara upp till honom.

Publicerad 2013-12-20 kl 15:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto