Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Athletic: Chelseas ägare har träffat Ronaldos agent - diskuterade övergång

Premier League

Här kommer en potentiell sillybomb.
Chelseas nya ägare träffade Cristiano Ronaldos agent förra veckan, uppger The Athletic.
Då diskuterades en flytt från Manchester United - till London. 

0:44
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett av Cristiano Ronaldos mål i United-tröjan.

Cristiano Ronaldo var en av få ljusglimtar i Manchester United förra säsongen. Portugisen noterades för 24 mål på 39 matcher, ett facit han var lagets bästa målskytt med. Trots de individuella framgångarna på planen verkar 37-åringen dock inte vara helt tillfreds med tillvaron i klubben.

Och nu kommer uppgifter som gör gällande att en sillybomb kan vara på väg att hända i sommar.

Det är The Athletic som rapporterar att Chelseas nya ägare Todd Boehly hade ett möte med Ronaldos agent Jorge Mendes i Portugal förra veckan. Enligt tidningen diskuterades då bland annat United-forwardens situation i Manchester, samt en potentiell övergång till Chelsea.

ANNONS

The Athletic hävdar vidare att det i nuläget är oklart om Chelsea kommer gå vidare och faktiskt försöka genomföra en värvning. Enligt tidningen råder det inga tvivel om att Cristiano Ronaldo älskar Manchester United, däremot är han osäker på om klubben kommer kunna vara tillräckligt slagkraftig på en nivå som kan matcha hans ambitioner.

Manchester City, Liverpool, Arsenal och Tottenham har redan gjort klart med nyförvärv inför kommande säsong - medan United fortfarande inte har presenterat en enda värvning.

Enligt uppgifterna hoppas Ronaldo att flera nya spelare ska finnas på plats när försäsongslägret drar igång, då portugisen är positiv till rekryteringen av nye huvudtränaren Erik ten Hag. Men inaktiviteten på transfermarknaden hittills ska oroa 37-åringen. 

Cristiano Ronaldos kontrakt med Manchester United sträcker sig till juni 2023. I avtalet finns även en option på en förlängning med ytterligare ett år. 

ANNONS
Publicerad 2022-06-25 kl 20:22

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto