Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Babel skadefri – inte bra tycker Benitez

Efter att ha skadat sig inför Hollands EM-genrep har Liverpools Ryan Babel återhämtat sig snabbare än väntat. Något som borde glädja hans manager Rafael Benitez. Problemet för honom är dock att nu kan han tappa Babel till den holländska OS-truppen.

Det var under en träning med holländska landslaget som Ryan Babel skadade sig och det rådde då tvivel om huruvida han skulle vara tillbaka till dess att Premier League startade. I stället har han återhämtat sig snabbare än någon vågat hoppas och tränar för fullt med Liverpool.

Detta är både bra och dåliga nyheter för Rafael Benitez. De bra är att Ryan Babel kommer att vara klar för spel när Premier League startar. De dåliga är att han kan befinna sig i Peking med det holländska OS-landslaget.
- Självklart är vi glada att Ryan är tillbaka i träning. Men det oroar oss att hans återhämtning kan betyda att vi förlorar honom igen om han blir uttagen till OS, sade Benitez till Liverpools officiella hemsida.

Förutom att Babel skulle missa öppningsmatcherna i Premier League skulle han också missa Liverpools kvalmatcher till Champions League

Sedan tidigare står det klart att Liverpool tappar Lucas Leiva och Javier Mascherano till den argentinska OS-truppen.

Publicerad 2008-07-09 kl 17:59
Annons
Annons
Annons