Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Beckham backar van Gaal: "Kommer alltid finnas kritiker"

Foto: TT

David Beckham rycker ut till Louis van Gaals försvar. Manchester United-legendaren delar inte uppfattningen om att tränaren borde ersättas.

- Ibland tar det tid. Det är inte enkelt att vara tränare i Manchester United, säger Beckham till talkSport.

Kritiken mot Louis van Gaal har varit stor under den gångna säsongen. Nu väljer David Beckham att visa sitt stöd för tränaren.

- Van Gaal är en erfaren tränare med ett gott rykte. Ibland tar det tid. Det är inte enkelt att vara tränare i Manchester United, säger Beckham till talkSport.

Beckham erkänner att det är svårt att se sin klubb gå igenom den tuffa perioden. Dock anser han att det var ganska väntat när den förre tränaren Alex Ferguson lämnade, tillsammans med spelare som Roy Keane, Paul Scholes och Ryan Giggs.

- Som United-fan så hoppades jag att vi inte skulle få någon kris. Men det var en stor grej när tränaren lämnade, och när spelare lade av. Klubben tappade några riktiga karaktärer, säger Beckham.

Den förre spelaren anser vidare att Louis van Gaal har gjort ett gott intryck på honom.

- Jag har träffat honom en gång och då behandlade han mig otroligt väl. Han är tränare i Manchester United, så det kommer alltid finnas kritiker. Vi får se hur det ser ut i slutet av säsongen, säger David Beckham.  

Publicerad 2016-02-23 kl 12:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons