Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bendtner stolt över sina rosa skor

England

Att spela i rosa skor kan tydligen vara väldigt kontroversiellt - det har Nicklas Bendtner fått erfara. Men Arsenal-spelaren har svårt att förstå uppståndelsen.
- Jag kommer inte att ändra mig, säger han.

Fotbollsvärlden är konservativ. Så pass konservativ att en spelare som drar på sig ett par rosa skor kan generera artiklar i sportpress år 2008. Det har Arsenals danske anfallaren Nicklas Bendtner fått erfara efter att ha spelat i ett par skor av den nämnda färgen.

Nu tvingas den danske landslagsmannem att förklara sitt skoval för Tipsbladet.
- Rosa har alltid varit en sko som jag vill spela i så när Nike kom och sa att de gärna vill marknadsföra mig som ansiktet utåt för deras rosa skor, så var jag helnöjd över att jag kunde tacka ja, säger Bendtner.
- Det kanske är en tjejfärg men det har inte med mig att göra. Jag spelar i de skor jag vill, sen kan de skriva och snacka så mycket de vill. Det har de gjort i tidningarna både här och hemma, men det betyder inget för mig, fortsätter han.

Annons
Publicerad 2008-12-11 kl 00:37
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto