Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Benitez vill plocka in talanger - kickar reservlagstränaren.

England 2009-05-28 kl 14:55

Sami Hyypiä lämnar Liverpool efter tio år. Mangern Rafael Benitez antyder att ersättaren kan finnas bland klubbens juniorer.

I den engelska U21-truppen fanns ingen Liverpoolspelare med, trots detta tror Benitez att Hyypiä kan ersättas av en egen produkt. Han utesluter inte att nyförvärv kan tillkomma till backlinjen, men antyder att en rad unga spelare kommer få chansen under försäsongen. Den engelska U19-landslagsmannen Martin Kelly nämns som ett stort framtidsnamn.
- Vi ska titta på dem och sen fatta beslut. De är unga spelare med en lovande framtid här, säger han till Liverpools hemsida.

På klubbens hemsida rapporteras också om att reservlagets tränare Gary Ablett lämnar Liverpool. Han har varit ansvarig för reservlaget sedan 2006, och vann bland annat reservlagsserien 2007-08.

ANNONS

Liverpool har haft svårt att slussa in egna produkter i A-laget och nu kan en omorganisation vara på gång för att få fart på talangutvecklingen igen.

Jonatan Åhlund

Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Paketet består av UEFA Champions League från Telia, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf. HBO Max kan väljas till utan extra kostnad.

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto