Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Brittisk media: United har ställt in årlig pris-ceremoni

Premier League

Manchester United sägs ställt in klubbens årliga prisutdelningsceremoni.
Enligt Daily Mirror är det på begäran av spelare på grund av den svaga säsongen. 

Foto: Bildbyrån.

Manchester United har haft en tuff säsong och missar Champions League-spel till hösten. Med en omgång kvar av säsongen är den engelska storklubben på sjätte plats och kan i värsta fall sluta på sjunde plats i Premier League.

Nu rapporterar den engelska tidningen Daily Mirror att Manchester United valt att ställa in klubbens årliga prisutdelningsceremoni, där spelare i A-laget och akademin hedras och hyllas för sina prestationer under säsongen.

Enligt tidningen är anledningen till det att spelare känner sig generade över att vara en del av en sådan gala med anledning av resultaten under säsongen. Spelarna uppges därmed begärt att få ceremonin inställd i år. 

ANNONS

Prisutdelningsceremoni hålls annars i vanliga fall i slutet av varje säsong på Old Trafford med en tillhörande galamiddag. Klubbens interna tv-kanal MUTV brukar även sända ceremonin, men under de två senaste åren har evenemanget blivit inställt med anledning av coronapandemin. I år uppges galan alltså i stället skrotas av sportsliga skäl. 

Manchester United ställs på söndag mot Crystal Palace borta i den sista omgången i Premier League. Till nästa säsong tar Erik ten Hag över som ny chefstränare i klubben.

Publicerad 2022-05-19 kl 23:22

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto