POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
4d

Bruce konfronterad av planstormare - bekräftar intresse: "Är i klubbarnas händer"

Foto: Bildbyrån.

Steve Bruce blev konfronterad av en arg supporter.
Sedan bekräftade tränaren samtal med Newcastle.
- Det är i klubbarnas händer, säger han enligt Sheffield Star. 

Manchester United-ikonen Steve Bruce, numera tränare i Championship-klubben Sheffield Wednesday, uppges vara huvudkandidat att ta över som huvudtränare efter Rafael Benitez i Newcastle. Ännu är däremot inte något klart och under lördagen ledde han Sheffield Wednesday till 3-1-seger i ett träningsmöte med Lincoln City. Däremot var matchen inte på alla sätt och vis en trevlig upplevelse för tränaren, då en arg supporter tog sig in på planen och konfronterade Bruce gällande ryktena om Newcastle.

Bruce kommenterade efteråt ämnet och bekräftade att han haft samtal Newcastle, men att det nu är upp till klubbarna om det blir en överenskommelse. 

- Spekulation är spekulation. Det är i klubbarnas händer. Det finns, för min del, inte så mycket att prata om fram till att klubbarna når någon form av kompromiss, säger han enligt Sheffield Star och fortsätter:

- Det har gått så snabbt och jag behöver ta kontroll över situationen. Det är i klubbarnas händer och vi får se vad som händer under de kommande 24 till 48 timmarna. 

Enligt Sheffield Star ska förhandlingarna mellan Newcastle och Sheffield Wednesday just nu vara strandade, då Newcastle inte är berett att betala det Wednesday vill ha för tränaren. Sheffield-klubben rapporteras kräva fyra miljoner pund, drygt 47 miljoner kronor för att släppa Bruce och tränarkollegorna Steve Agnew och Stephen Clemence. 

Bruce har bland annat en bakgrund som tränare i Sunderland och Aston Villa och har sedan i januari i år basat över Sheffield Wednesday. Bruce ledde i vår klubben till en tolfteplats i den engelska andradivisionen. 

Publicerad 2019-07-14 kl 09:59
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå