Cech räddade Chelsea på stopptid - när Torres blev mållös på nytt

Chelsea klarade sig undan en ny förlust med ett nödrop. Cech räddade en straff på stopptid - och Londonderbyt mellan Chelsea och Fulham slutade 0-0.

Det var inte nyförvärvens afton på Craven Cottage. David Luiz fällde Clint Dempsey på stopptid, vilket gav Fulham en något billig straff och chansen att avgöra matchen. Dempsey tog straffen själv, och bevisade den gamla klyschan att den som fälls inte ska ta straffen - när Cech räddade en poäng för Chelsea.

Det andra nyförvärvet, Fernando Torres, fick annars chansen från start mot Fulham, när Drogba startade på bänken. Spanjoren och Chelsea tryckte på, speciellt i den andra halvleken, men hade svårt att skapa några riktigt farliga lägen. Torres byttes ut mot Drogba efter 71 minuter, och det blev alltså ytterligare en mållös match för spanjoren.

Torres visade annars under tiden på planen att viljan fanns där. Den sista touchen och avsluten ville sig dock inte, något som präglade hela Chelsea.

Det oavgjorda resultatet innebar att Chelsea missade chansen att återta den sista Champions League-platsen från Tottenham. Chelsea ligger just nu femma, två poäng efter Spurs och sex poäng före Liverpool.

Publicerad 2011-02-15 kl 01:12