Laget besegrade Norwich med 3-1 i Premier League.

2:37

Avbryt
Försök igen

Sanktioner mot ägare Roman Abramovitj har skakat Chelsea under torsdagen. Klubben kommer begränsas vad gäller värvningar och spelarförsäljningar. Tröjsponsorn Tre valde även att pausa sitt avtal med klubben. Engelska uppgifter gjorde gällande att företaget ville att laget spelade utan deras logga redan i kvällens match - men så blev inte fallet. Trean var kvar på tröjorna när laget gästade Norwich.

- Jag måste erkänna att det inte har varit en normal dag. Vi kan inte kontrollera den här frågan, säger Cesar Azpilicueta inför matchen.

När matchen sedan var igång tog det inte lång tid innan gästerna hade tagit ledningen. Redan i den tredje minuten gjorde Trevo Chalobah 1-0 efter en hörna. Tio minuter senare kom andra målet, från Mason Mount. Kai Havertz spelade in till engelsmannen centralt, som därifrån avslutade upp i nättaket. Han firade då med att kyssa klubbmärket på hans tröja. Därefter sänktes tempot något från Chelsea och målen blev den enda innan paus.

Med dryga timmen fick Norwich en chans att sätta liv i matchen på nytt, då de fick straff. Lagets stjärna Teemu Pukki förvaltade den väl och reducerade därmed till 2-1.

Men i slutminuterna dödade Kai Havertz matchen med ett 3-1-mål och Chelsea fick med sig tre poäng - trots allt som hände utanför planen.

Norwich: Krul - Zimmermann, Hanley, Kabak - Aarons, Normann, McLean, Lees-Melou, Williams - Sargent, Pukki

Chelsea: Mendy - Chalobah, Silva, Christensen - Azpilicueta, Jorginho, Kovacic, Niguez - Haverts, Mount - Werner