Chelsea körde över Palace - Jorginho med dubbla straffmål

Noll mål i första halvlek, fyra i andra.
Chelsea körde över Crystal Palace och tog en viktig trepoängare.

Chelsea tog emot Crystal Palace hemma på Stamford Bridge i omgångens första match. London-rivalen Crystal Palace hade stått för en bra säsongsinledning, men mot Chelsea blev det för svårt.

Den första halvleken bjöd inte på många målchanser, Timo Werner var en av väldigt få spelare som fick i väg ett skott på mål under de första 45 - men Crystal Palace-målvakten Vicante Guaita räddade enkelt.

Inget av lagen kunde få in bollen och den första halvleken slutade 0-0 efter stor dominans Chelsea. Men Palace gjorde det svårt.

Men 1-0-målet skulle komma. Efter en tilltrasslad situation rann bollen ut till nyförvärvet Ben Chilwell som tryckte till med vänstern, otagbart för Guaita i mål.

Efter målet kunde Chelsea spela mer avslappnat och komma till bättre läge. Efter en hörna gick bollen tillbaka ut till Chilwell som slog ännu ett inlägg. Bollen träffade Kurt Zouma som mötte bollen med pannan och satt 2-0 för Chelsea efter 66 minuter.

Tolv minuter senare skulle Abraham kapas i straffområdet, och straffen var solklar. En straff som Jorginho satt säkert till höger i mål. 3-0. Bara minuter senare fälldes Kai Havertz, och det var straff igen. Och Jorginho var lika säker då, 4-0.

Efter 4-0-målet dog matchen och tempot drogs ner rejält. Flera mål blev det inte, och Chelsea kunde vinna matchen med 4-0 mot London-rivalen Crystal Palace.

Chelsea: Mendy - Azpilicueta, Silva, Zouma, Chilwell - Jorginho, Kanté - Hudson-Odoi, Havertz, Werner - Abraham

Palace: Guaita - Ward, Kouyate, Sakho, Mitchell - Townsend, McCarthy, McArthur, Eze - Zaha, Ayew