Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

City kickar förra superlöftet efter viktförvandling

Först kom bilder på förre City-talangen Michael Johnsons viktöktning. Strax efter dök nästa nyhet upp. Manchester City har sagt upp kontraktet med Sven-Göran Erikssons gamla favoritspelare.

För bara några år sedan var Michael Johnson av de mest lovande spelarna i engelsk fotboll. Som 19-åring hade han dominerat på Manchester Citys mittfält och han var en av Sven-Göran Erikssons favoritspelare när svensken tränade City säsongen 2007/2008. Svennis förklarade bland annat att han inte skulle byta Johnson ens mot Steven Gerrard.

2009 skrev Johnson ett femårskontrakt med klubben som gav honom runt 300 000 kronor i veckan. Men sedan har den sportsliga karriären gått brant utför och i dag skriver Guardian att City nu avslutat kontraktet med den nu 24-årige Johnson.

Nyheten släpps bara timmar efter att Daily Mail publicerat en aktuell bild på Johnson i ganska dålig matchform. 24-åringen som inte spelat med City sedan 2009 på grund av skador rapporterades fortfarande vara under kontrakt med City.

Men så var alltså inte fallet. Guardian skriver att klubben avslutat kontraktet med Johnson redan före jul men inte velat gå ut med nyheten. De kände sig dock tvingade efter att bilden på en något otränad Johnson kommit ut i media.

Det tidigare superlöftet, som bland annat jagades av Liverpool, har haft många problem under senare tid. Bland annat åkte han under hösten fast för rattfylla vid två tillällen, skriver Guardian.

Publicerad 2013-01-15 kl 12:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons