City satte press på United - körde över Fulham

Manchester City ryckte tre poäng före United i ligatoppen. Laget slog Fulham med 3-0

Redan i matchens inledning revs Adam Johnson ner i Fulhams straffområde. Domare Mike Dean pekade på straffpunkten och Kun Agüero satte säkert 1-0 för Manchester City hemma på Etihad Stadium.

City utökade 20 minuter senare när Adam Johnson sköt in ett inspel från höger som Chis Baird stötte in i eget mål.

I den andra halvleken började det snöa rejält och domaren var tvungen att bryta spelet för att skotta bort snön från planens linjer. Men vädret stoppade inte City som trummade på och med en dryg kvart kvar satte Edin Dzeko 3-0

På söndagen möter Manchester United Chelsea i London och är nu pressat att vinna för att haka på City

Publicerad 2012-02-04 kl 20:50