POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Conte uttalar sig efter avskedsbeskedet: "Vill tacka alla mina vänner"

Foto: Bildbyrån

Antonio Conte fick nyligen sparken av Chelsea.
Nu uttrycker han tacksamhet för sin tid i Premier League-klubben. 
- Jag vill tacka alla mina vänner i Chelsea, säger han till (LMA) League Managers Association. 

Chelseas tidigare italienske tränare Antonio Conte fick i fredags, efter två säsonger i Londonklubben, sparken och blev ersatt av Maurizio Sarri som ny tränare i Premier League-klubben. I dag uttalade sig italienaren för första gången efter avskedet till League Managers Association (LMA). 

- Jag vill tacka alla mina vänner i Chelsea för deras arbete och support under de två senaste åren, där vi vann både Premier League och FA-cupen tillsammans, säger han till League Managers Association. 

- Till spelarna, vars talang och engagemang var viktigt för våra framgångar, så tackar jag dem för allt. Det har varit ett nöje att arbeta med dem varje dag. Till min personal, som alltid arbetat hårt, måste jag säga tack och bra gjort för deras professionalitet och engagemang, fortsätter han. 

Conte berättar vidare att han vill tacka alla fans för att ha supportat laget under hans tid i klubben, men även att han hoppas att klubben når framgång framöver. 

- Jag har njutit av min tid i England och London så mycket att jag även vill tacka Chelsea-fansen, som har varit fantastiska mot mig och min familj. Det var fantastiskt för mig att dela mina känslor, min passion och entusiasm under två oförglömliga säsonger med de här fantastiska Chelsea-fansen, som alltid kommer att finnas i mitt hjärta, säger han. 

- Jag hoppas att Chelsea fortsatt kommer att vara framgångsrikt och jag önskar alla lycka inför den kommande säsongen. Jag har gett många minnen under min tid i Chelsea, som jag kommer att ta med mig till nästa utmaning, fortsätter han. 

Conte hade en mycket lyckad första säsong i Chelsea och vann Premier League. Men den andra säsongen blev tyngre för italienaren, trots en FA-cuptitel. Laget kom femma i ligan och missade därmed Champions League.

Publicerad 2018-07-16 kl 16:08
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå