Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Daily Mail: Chelsea- och Benfica-topp hamnade nästan i slagsmål

Premier League

Smockan låg i luften när Enzo Fernandez hamnade i Chelsea, enligt Daily Mail.
Tidningen uppger att toppar för de båda klubbarna nästan började slåss.

Foto: Bildbyrån/TT.

På transferfönstrets sista dag värvade Chelsea mittfältaren Enzo Fernandez för 121 miljoner euro (1,375 miljarder kronor), men bakom kulisserna verkar det ha gått vilt till.

Enligt Daily Mail var Chelsea-ägaren Todd Boehly och Benfica-toppen Rui Costa så oense att de nästan hamnade i en fysisk konfrontation. Anledningen ska ha varit att Chelsea ändrade sitt bud på 107 miljoner pund till 80 miljoner pund plus spelare (Mateo Kovacic) i en bytesaffär och då ska Costa lackat ur och lämnar förhandlingsrummet.

Till slut kunde parterna enas om prislappen på 107 miljoner pund, närmare de 121 miljoner euro som Fernandez de facto kostade.

ANNONS

Rui Costa har tidigare riktat kritik mot både Chelsea och Enzo Fernandez i transfersoppan.

- Från det ögonblick Enzo insåg att hans värde motsvarade utköpsklausulen var han kompromisslös. Vi insisterade, men spelaren visade ingen öppenhet till att fortsätta i Benfica. En spelare som även med möjligheten att inte förlora en enda euro och säkra ett kontrakt med Chelsea (från och med i sommar) ändå inte vill stanna, den spelaren kan inte längre sätta sin fot i vårt omklädningsrum, sa Benfica-toppen häromdagen.

Publicerad 2023-02-03 kl 15:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto