POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LIGUE 1

Därför kan Manchester United nobba Zlatan

Foto: Scanpix

Zlatan Ibrahimovic har i år imponerat i Frankrike. Louis Van Gaal är däremot inte lika imponerad av svensken som han anser vara för gammal.

Redan när Louis Van Gaal tog över Manchester United så började holländaren att lyfta upp talanger från den egna akademin. Under sin tid i klubben har talanger som Patrick McNair, Cameron Borthwick-Jackson och Marcus Rashford fått chansen.

- Jag gillar våra unga spelare för att de redan är medvetna om kulturen i Manchester United och det var samma sak i Ajax, Barcelona och Bayern München. Vi behöver förbättra vårt urval av spelare, för att när jag tog över så hade vi sex eller sju spelare som var över 33 år gamla, säger Van Gaal till Viasat.

- Ingen tänker på det längre för de är borta. Nu har vi ett mycket yngre lag, men behöver föryngras ännu mer då det krävs kreativa spelare i anfallet och snabba spelare. 

Van Gaal fick också frågor om intresset om Zlatan Ibrahimovic och om det vore en spelare för Manchester United till nästa säsong.

- Man vet aldrig? Jag kan inte säga något i det ämnet. Han är däremot redan 34 år och jag har precis pratat om åldern på spelare som jag lät gå.

Publicerad 2016-04-09 kl 12:58
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå