David Elm hyllas i England – Elmander sågas

Daily Telegraphs läsare hyllar David Elm efter att han debuterat från start för Fulham mot Bolton.

På lördagen debuterade David Elm från start i Premier League när hans Fulham gästade Bolton där Johan Elmander satt på bänken.

Matchen slutade 0-0 och i en av Englands största tidningar The Daily Telegraph fick läsarna betygsätta spelarna efter matchen.

I Fulham har David Elm fått högst snittbetyg av alla, 8,5, medan man får leta i andra änden av betygsspektrat för att hitta Johan Elmander. Bolton anfallaren byttes in i andra halvlek och missade en kanonchans att ge Bolton ledningen i 87:e minuten. Elmanders betyg från läsarna är 1,8.

Publicerad 2010-02-07 kl 11:16