Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Davies om landslaget: "Trodde att någon busringde"

För två veckor sedan annonserade Kevin Davies att han aldrig skulle spela för landslaget. Men plötsligt hörde Fabio Capello av sig.
- Jag trodde att någon busringde, säger Davies.

Johan Elmanders klubbkompis i Bolton är överlycklig över att vid 33 års ålder få chansen att representera England. Men han trodde att tåget hade gått för länge sedan. Och när uttagningen väl blev ett faktum var han övertygad om att alltsammans var ett skämt.

- Jag satt hemma med min fru och våra barn. Nu är jag väldigt stolt, men i det första läget trodde jag att någon drev med mig. Att det var på låtsas, säger Davies till BBC.

Han berättar att drömmen om en plats i ”The Three Lions” funnits med honom sedan barnsben.

- Så sent som i somras var jag nere på affären och köpte supporterprylar för att dekorera huset inför VM. Att nu få vara en del av landslaget känns helt fantastiskt. Jag vill bara träffa truppen och göra ett gott intryck, visa vad jag går för.

Han tror att landslagsledningen fastnat för hans kvaliteter som pådrivare och lagspelare med Bolton, trots att det inte blivit så där rysligt många mål genom årens lopp.

- Nej, jag är ingen notorisk avslutare, men jag har andra kvaliteter i mitt spel.
- Hela vårt lag gör bättre ifrån sig den här säsongen, även om vi inte vunnit så många matcher som vi hade hoppats på. Vi har bra passningar längs mattan och om vi behöver slå långt kan vi använda oss av Johan (Elmander) som varit mycket viktig för oss i år, säger Davies till BBC.

Publicerad 2010-10-05 kl 00:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons