POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Deeney kan börja filma – för att få kort med sig

Foto: Bidlbyrån.

Fulhams Timothy Fosu-Mensah kapade Troy Deeney och fick bara gult kort.
Nu menar Deeney att han kan behöva förändra sin spelstil.
- Kanske måste jag börja ligga ner och skrika för att få kort med mig, säger han enligt Sky Sports.

Watford fick med sig en poäng mot Fulham i går när lagen ställdes mot varandra på Craven Cottage.

Efter matchen var Watford-anfallaren Troy Deeney inte helt nöjd med domarinsatsen. Den kraftfulle spelaren utsattes för en tuff glidtackling av Fulham-backen Timothy Fosu-Mensah. Situationen blev omdiskuterad efter slutsignal och en del menade att Fulhamspelaren skulle visats ut. Men Fosu-Mensah fick endast en varning och kunde spela klart matchen.

- Det är ett tufft spel, domare granskas redan tillräckligt av förståsigpåare i studion. Martin Atkinson är en mycket bra domare, men vid det tillfället (tacklingen) kunde det ha varit ett rött kort, säger Deeney enligt Sky Sports.

Efter matchen var Deeney frågande till om han skulle behöva ta till filmningar och vara mer teatralisk för att få frisparkar och röda kort med sig i framtiden. Det efter att Andre Zambo Anguissa rullat runt i gräset när han och Deeney gick in i en närkamp i slutet.

- Du såg deras spelare (Anguissa) i slutet, han fick en dobb på foten och gjorde 15 kullerbyttor och hoppade sedan upp och skrek på domaren. Kanske måste jag börja ligga ner och börja skrika för att få kort med mig, men det är inte riktigt min spelstil. Jag har några skavanker och blåmärken men jag kommer att bli bra imorgon, säger Deeney enligt Sky Sports.

Publicerad 2018-09-23 kl 13:48
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå