Ødegaard bakom Arsenal-seger - efter Bentekes fulknep

Martin Ødegaard låg bakom Arsenals segermål mot Crystal Palace.
Detta med ett vackert inlägg till Gabriel Martinellis 2-1-mål.

Under onsdagen ställdes Arsenal borta mot Crystal Palace i Premier League och efter drygt 30 minuter tog ”Gunners” ledningen.

Ett inlägg från Kieran Tierney hittade fram till Nicolas Pepe som från nära håll kunde stöta in 1-0 med högerfoten. I slutet av första halvlek blev det sedan irriterat där Palace-forwarden Christian Benteke var inblandad. Vad han gjorde? Först gick han in i en duell för att sedan slå till Arsenals Mohamed Elneny med sin vänsterarm. Det hela resulterade i att de båda spelarna varnades.

I andra halvlek kvitterade sedan Benteke för Palace och forwarden såg länge ut att bli poängräddare för Palace, där managern Roy Hodgson gjorde sin sista match på tränarbänken.

Men i den 89:e minuten hittade Martin Ødegaard fram till Gabriel Martinelli som fick med sig bollen och kunde raka in 2-1 i öppet mål. På tilläggstid fastställde sedan Pepe slutresultatet till 3-1 genom en vacker soloprestation.

Palace manager Roy Hodgson enligt BBC:

- Jag är väldigt besviken att vi inte fick med oss ett bättre resultat i kväll. Vår andra halvlek förtjänade bättre.

Om att matchen mot Arsenal var Hodgsons sista som manager i Palace säger 73-åringen:

- Jag kommer sakna alla. Jag kommer sakna fotbollen. Det har varit en fantastisk resa för mig och jag har verkligen njutit av de sista fyra åren här. Jag vet att jag lämnar klubben i gott skick och ni kommer få se väldigt bra Premier League-fotboll här nästa säsong.