Efter första segern - Asbaghis Barnsley föll på övertid

Championship

Förra helgen tog Barnsley sin första seger under Poya Asbaghi.
Under lördagen föll dem tungt borta mot Coventry med 1-0 - efter insläppt mål i 93:e.

Förra helgen tog Poya Asbaghi sin första seger som tränare för Championship-laget Barnsley. Queens Park Rangers besegrades med 1-0 efter mål av Domingos Quina med kvarten kvar att spela.

Under lördagen var det dessvärre, för Asbaghi och Barnsleys del, tillbaka till förlustspåret som gällde.

Efter att Barnsley gästat Viktor Gyökeres Coventry City på bortaplan höll gästerna ut i 93 minuter och var på väg mot att ta med sig en poäng hem - men då slog Dominic Hyam till och gjorde 1-0 till Coventry i den 93:e minuten.

Hemmalaget höll sedan undan och tog samtliga tre poäng medan Asbaghi och Barnsley fick åka hem tomhänta.

I och med förlusten förblir Barnsley tabelljumbo med 17 poäng på 31 matcher. Coventry, i sin tur, avancerar till tiondeplats.

Viktor Gyökeres startade matchen och spelade 90 minuter.

Publicerad 2022-02-19 kl 19:52