Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
Englandsbevakningen sponsras av:

Efter Rooneys hyllning - Morrison självkritisk: "Hoppade över träningen"

Championship

Hyllad av Wayne Rooney och Rio Ferdinand, men Ravel Morrison har inte levt upp till förväntningarna.
Nu berättar 27-åringen att han aldrig själv insåg hur bra han egentligen var.
Om jag kunde gå tillbaka i mitt liv hade jag hade jag ändrat på mycket, säger han enligt Talksport.

Foto: Bildbyrån

Ravel Morrison pekades ut som en guldklimp i Manchester Uniteds ungdomsakademi. I dag tillhör 27-åringen Sheffield United men är utlånad till Middlesbrough. Innan dess har anfallaren även hunnit med en sejour i allsvenskan och Östersunds FK.

Nyligen berättade den tidigare United-anfallaren Wayne Rooney, som numera spelar i Derby County, om potentialen han såg i Morrison samt att han då var långt före spelare som Paul Pogba och Jesse Lingard i utvecklingen.

"Jag minns när jag såg Ravel Morrison och tänkte att han har allt som en spelare ska ha i den positionen. Han var briljant, han hade självförtroende. Han tunnlade Nemanja Vidic tre gånger inom loppet av en minut på en träning. Men han hade problem med sin livsstil och sin miljö, vilket är synd", skrev Rooney i en krönika i engelska tidningen The Times.

ANNONS

Manchester United-legendaren Rio Ferdinand har även hyllat Morrison:

- Jag tror att Ravel hade blivit en spelare värd 100 miljoner pund, sa Ferdinand i podcasten Beautiful Game.

Nu tar Morrison själv bladet från munnen samtidigt som han ser tillbaka på sin karriär.

- Det gör mig lite upprörd att jag kunde ha nått längre. Jag borde ha nått längre och jag hoppas fortfarande att jag gör det. Men jämfört med Pogba och Jesse, båda är fantastiska spelare. Vi hade ett starkt lag då, berättar Morrison enligt Talksport och fortsätter:

- Jag visste att jag kunde, men det fungerade inte för mig och jag förstod det inte. Dessa spelare var på hög nivå och jag förstod inte hur de tänkte då. Jag kom bara dit och älskade att spela fotboll.

- Jag vill inte säga att det var trycket som var problemet. Om jag kunde gå tillbaka i mitt liv hade jag hade jag ändrat på mycket. Vissa dagar hoppade jag över träningen, men sedan när jag vaknade upp kunde jag inte förklara varför jag hade gjort det. I dag är det svårt att få mig att sluta träna.

ANNONS

Ravel Morrisons låneavtal med Middlesbrough går ut i sommar.

Publicerad 2020-05-04 kl 16:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto