POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Efter ryktena om Newcastle: ”Han förtjänar respekt”

Sebastian Larssons framtid är osäker och en flytt från Birmingham närmar sig.
- Bentleys intåg var en indikation, säger Jonsson.

Det ryktas mycket om Sebastian Larsson just nu och inte mindre än nio klubbar sägs vara intresserade av svensken. Ännu så länge är Birmingham med i leken, men efter David Bentleys intåg i klubben och dessutom var Larsson petad i dagens FA-Cup match mot Millwall.

- Just nu är han i Birmingham och att de nu går ut och tar dit Bentley från Tottenham. Det är en indikation nog. Vi har inte kommit överens med Birmingham och det är inget att sticka under stolen med. Det har hållit på så länge, det la vi ner för ett tag sedan. Nu är vi där vi är och försöker få in så mycket information som möjligt, men vilka klubbar det handlar om vill jag inte säga, säger Larssons agent Per Jonsson till fotbollskanalen.se.

Birmingham gick ut idag och sa de fortfarande hoppades på att svensken ska förlänga sitt kontrakt. Sebs agent Per Jonsson varken bekräftar eller dementerar ryktena kring svensken.

- Ja det vill de, men det beror på under vilka premisser. Han har varit där ett tag och jag vill inte gå in på vad det beror på, men han har gjort väldigt mycket och väldigt bra för Birmingham och då tycker man också att han ska få den respekt han förtjänar. Men vad som händer nu vill jag inte uttala mig om. Utan vi är i dialog, säger Jonsson och fortsätter:

- När Birmingham förstod att det inte går att få till det här och det är inte av vår ovilja på något sätt. Vi har av olika anledningar inte fått till det och det är inget konstigt. När de kände det så har dem givetvis säkerligen också kontaktat klubbar.

Men både Sebastian Larsson och hans agent Per Jonsson tar allt med ro och känner att de har ett bra läge i förhandlingarna.

- Det är ingen fara alls. Sebastian sitter i ett väldigt gynnsamt läge. Nu är det viktigt vad det blir framöver och sen om det blir nu eller i sommar det vet jag ingenting. Men vi känner ingen stress.

Ryktet om att han är på gång till Newcastle. Hur mycket stämmer där?
- Det är väldigt många klubbar som i så fall är lika nära Sebastian som Newcastle, eller lika långt borta, hur man vänder och vrider på det. Det är onekligen så att dem har kontaktat både mig och Birmingham, men det är andra som har gjort det också.

Publicerad 2011-01-08 kl 22:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå