Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Efter succésäsongen - Payet prisas rikligt

Foto: TT

Dimitri Payet har haft en succéartad säsong i West Ham. 
Nu prisas han femfaldigt av klubben.
- Det är en stor ära, säger han till klubbens hemsida. 

Fansen val till årets spelare, spelarnas val till årets spelare, bästa nyförvärvet, snyggaste målet under säsongen och bästa målgörare. 

När West Ham nu börjar summera säsongen väljer man att prisa den franske mittfältaren Dimitri Payet, 29, för ovanstående prestationer. 

- Det är en stor ära för mig och det är en uppskattning för det hårda arbete jag lagt ner under säsongen. Det känns väldigt roligt säger han till klubbens hemsida. 

Dimitri Payet som värvades in inför säsongen från Marseille har den här säsongen smällt in nio baljor och assisterat fram till tio, och har således varit en bidragande faktor till West Hams fina säsong som gör att de är med på fullaste allvar och slåss om biljetterna ut i Europa.

Får han välja ett av de fem priserna som han kammade hem som han är lite extra belåten över pekar han ut fansens val av årets spelare. 

- Det är det bästa priset en spelare kan vinna eftersom det är just fansen som har röstat fram en till det. Men jag ska också passa på att tacka mina lagkamrater och ledarstaben, säger Payet. 

Publicerad 2016-05-04 kl 14:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons