Hjalmar Ekdal hade en tuff eftermiddag på Turf Moor.
Men David Datro Fofana räddade poäng för Burnley med två sena mål.

Bild från en tidigare match.

Nästjumbon Burnley har det tufft i Premier League och har förtvivlat svårt att vinna matcher. På lördagseftermiddagen kom Fulham på besök till Turf Moor - och då fick nykomlingen en mardrömsstart.

Efter dryga kvarten nickade nämligen stjärnmittfältaren João Palhinha in 0-1, via en hemmaförsvarare, på hörna.

I 21:a minuten utökade Fulham sedan ledningen. Gästerna slog en boll in bakom Hjalmar Ekdal, som spelade från start, till en djupledslöpande Rodrigo Muniz som läckert lyfte bollen i mål över Burnley-keepern James Trafford.

Ett agerande av den förre Djurgården-backen som inte imponerade.

- Det är dåligt försvarsspel av Burnley. Försvararna är inte i närheten av där de ska vara, men det var ett briljant avslut av Muniz, sa Clinton Morrison i Soccer Saturday.

Burnley-spelarna blev utbuad av sina supportrar när signalen ljöd för halvtidsvila. Hjalmar Ekdal blev sedermera utbytt i paus.

Hemmalaget kom ut med ny energi i andra halvlek och lyckades få med sig en poäng från mötet. Inhopparen David Datro Fofana, på lån från Chelsea, reducerade först innan han satte 2-2 i 91:a minuten, vilket blev slutresultatet.

Resultatet innebär att Burnley ligger kvar som nästjumbo, sju poäng upp till Nottingham Forest på säker mark. Fulham harvar fortsatt runt i mittenskitet av tabellen.

Burnley: Trafford - Assignon, O'Shea, Ekdal, Vitinho - Ramsey, Berge, Brownhill, Odobert - Foster, Ambouni.

Fulham: Leno - Castagne, Adarabioyo, Ream, Robinson - Palhionha, Reed - De Cordova-Reid, Pereira, Willian - Muniz.