Anthony Elanga spräckte Nottingham Forest-nollan.
Då reste sig Bournemouth.
Dominic Solanke blev tremålsskytt - det sista på övertid - i 3-2-segern.

1:23

Första halvlek var mållös när Nottingham Forest tog emot Bournemouth, men andra var knappt två minuter gammal när nätet rasslade.

Anthony Elanga stack på djupet och placerade in 1-0 med vänstern - en drömstart för nye tränaren Nuno Espírito Santo.

Målet var svenskens fjärde i ligan denna säsong. Elanga hoppade över reklamskyltarna och firade vilt med fansen bakom mål.

Men hemmalägret satte jublet i halsen. Bara fyra minuter senare kvitterade Dominic Solanke – och ytterligare sju minuter efter det satte Solanke 2-1.

Nottingham spelade dessutom med en man mindre efter en kontroversiell utvisning. Willy Boly drog på sig ett gult kort redan i den 5:e minuten och nästa gula i 23:e.

Det hindrade inte hemmalaget från att resa sig och rädda en poäng när Chris Wood skickade in 2-2 med kvarten kvar.

Det var dock Dominic Solankes kväll. På övertid höll han sig framme och nickade in 3-2 för gästerna. Det blev också slutresultatet.

- Jag älskar alla målen, men trean är favoriten. I går hade jag ett möte som handlade om att göra mål på nick och i dag blev det två stycken. Att få avgöra gör att det känns ännu bättre, säger Solanke enligt BBC efter slutsignalen.

Nottinghams 2-2-målskytt Wood uttalar sig också.

- Det är en riktig kalldusch för oss. Karaktär och laganda betyder ingenting utan resultat, säger han till Sky Sports.

Därmed är Nottingham kvar på sjuttonde plats, farligt nära nedflyttning. Bournemouth tar ett par kliv upp och är ny elva.