Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Engelsk press: Sturridge kan lämna Liverpool i sommar

Foto: Scanpix

Enligt Daily Telegraph så har Daniel Sturrigdes skadehistorik skapat en frostig relation med Liverpool. Anfallaren ser nu slutet på sin tid i klubben.

Årets säsong har inte blivit som Daniel Sturrigde hoppats på. Anfallaren har varit skadedrabbat och han har enbart medverkat i sex matcher med laget i år. Tittar man på längre sikt så ser man att sedan 26-åringen skrev på för klubben, år 2013, så har Sturridge missat hela 75 matcher på grund av sina skadehistorik. Det betyder alltså att han missat fler matcher än vad han faktiskt spelat - medverkat i 73 matcher.

Under julhelgen så twittrade Daniel Sturridge att han var tillbaka från sin hamstringsskada och att han var redo för spel. Ett meddelande som gav många Liverpool-supportrar positiva tankar. Men trots tweeten så är inte anfallaren tillbaka, faktum är att han faktiskt inte ens varit med i någon matchtrupp sedan årsskiftet. 

Nu uppger den engelska tidningen Daily Telegraph att klubbens tålamod är på väg att rinna ut. Det som ska ha hänt är att Liverpool är trötta på Sturridge eviga skadefrånvaro och ska nu vara redo att sälja iväg honom i sommar. Tidigare i vinter har Jürgen Klopp gått ut och ifrågasatt Sturridge och hans mentala styrka och att han måste "lära sig vad som är smärta och vad som är riktig smärta".

Sturridge har två år kvar på sitt kontrakt och tidningen skriver att den närmsta tiden kommer vara enormt viktig för 26-åringen.  

Publicerad 2016-02-05 kl 08:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons