Fabregas brände straff i sista (?) matchen - Morata tog Chelsea vidare i cupen

FA-cupen

Cesc Fabregas ser ut att ha gjort sin sisa insats i Chelsea-tröjan - men brände en jättechans att få avsluta med ett mål.
I stället var det mittfältarens landsman som sköt Chelsea vidare i FA-cupen.

Cesc Fabregas har spelat för Chelsea sedan 2014, men ryktas nu vara så gott som klar för en flytt till Monaco. Enligt Sky Sports skulle dagens möte med Nottingham Forest i FA-cupens tredje runda bli Fabregas sista i Chelsea-tröjan.

Chelsea fick en straff i den första halvleken, och Fabregas fick då chansen att bli målskytt i det som kan vara hans sista match i den blåa tröjan, men spanjorens skott räddades av Nottinghams målvakt.

I stället var det Alvaro Morata som med två mål i den andra halvleken såg till att Chelsea tog sig vidare från cupmötet, och matchen slutade 2-0.

När Fabregas sedan byttes ut i den andra halvleken fick han motta stående ovationer från publiken från Stamford Bridge, och såg ut att själv ta farväl av sin hemmapublik.

Chelsea spelar sin nästa match på tisdag, borta mot Tottenham i ligacupens första semifinal.