POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
10å

Fabregas missnöjd med fotbollskanalen.se

Cesc Fabregas har anklagat spansk press för att fabricera en intervju med honom. En intervju där uttalanden snabbt färdades över hela fotbollsvärlden och hamnade på tidnings- och hemsidor. Även på fotbollskanalen.se.

I helgen publicerade spanska Marca en intervju där Cesc Fabregas berättade att han inte uteslöt en flytt till Real Madrid, särskilt inte om det inte blev några titlar i Arsenal den kommande säsongen. Uttalanden som fotbollsmedier runt om i Europa tyckte var så intressanta att de var värda att skriva om; och fotbollskanalen.se var inget undantag. Något som Fabregas inte var så road av.

Det har nämligen visat sig att Fabregas inte alls gett den intervju Marca publicerat. Cesc Fabregas är för tillfället på semester men uttalar sig på Arsenals hemsida för att reda ut vad som sagts. Eller snarare: Vad som inte sagts.
- Jag har inte pratat med några medier så det är frustrerande att läsa citat jag ska ha sagt om min framtid, sade spanjoren.
- Jag tror att somliga bara försöker ställa till det. Jag är tillfreds hos Arsenal, min framtid är hos Arsenal, och min högsta prioritet är att nå framgångar och vinna titlar med Arsenal, fortsatte han.

Där fick Marca. Och alla som citerade dem.

Publicerad 2008-07-28 kl 18:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå