Femte raka segern under Solskjær - United vidare i FA-cupen

FA-cupen

Ole Gunnar Solskjærs fina start i Manchester United fortsätter.
I dag tog norrmannen sin femte raka seger som tränare för klubben när Championship-klubben Reading besegrades i FA-cupen.

När startelvorna presenterades stod det klart att Victor Nilsson Lindelöf skulle starta på bänken, och blev sedan kvar där hela matchen. I elvan tog Romelu Lukaku och Alexis Sanchez plats, de började på bänken i den senaste ligamatchen mot Newcastle.

United började bäst och efter 20 minuter tog man ledningen. Juan Mata gick omkull i straffområdet och en stund senare, efter VAR-bedömning, tilldömdes hemmalaget straff. Mata tog hand om den själv och var iskall från elva meter - 1-0.

Före halvtid ökade United också på. Romelu Lukaku snappade upp en boll i djupled, rundade målvakten och rullade enkelt dit 2-0.

Andra halvlek blev mållös och matchen slutade 2-0, vilket gör att United är vidare från den tredje rundan i FA-cupen. Segern var Ole Gunnar Solskjærs femte raka sedan han tog över United efter att José Mourinho, och han vet fortfarande inte hur det känns att inte vinna en match som United-tränare.

Nästa match för United spelas nästa helg borta mot Tottenham i ligan.

Manchester United: Romero - Dalot, Young, Jones, Darmian - Fred, Pereira, McTominay- Mata, Lukaku, Sanchez.

Reading: Jaakola - Yiadom, Ilori, Moore, Richards - Kelly, Rinomhota - McCleary, Swift, Harriott - Loader.